Vissenbjerg vorkheftruck Co., Ltd
Neem contact op met ons

  Vissenbjerg vorkheftruck Co., Ltd

  Toevoegen: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, China

  Tel: +86-571 8195 2852

  Fax: +86-571 2886 0635

  E-mail: info@vimarforklift.com

  Website: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Huis > Customer Center


Garantiebeleid


Elke nieuwe VIMAR apparatuur wordt gedekt door een beperkte garantie.


voor 15months of 2000 uren is indien dit eerder is, vanaf de datum van de B/L, aan het frame, transmissie, weldments transistor toegangscontrole componenten, tractie motor, lift motor, hydraulische pomp, lader, Draadboom assy, Hydraulische slangen, stuurbekrachtiging onderdelen, cilinder verpakking, lagers, veren, en bedieningskabels;

voor six(6) maanden of 1000 uren voorvalt eerste, vanaf de datum van de B/L op onderhoud items waaronder motor borstels, contact tips, schakelaars en andere onderdelen die niet eerder behandeld, die meestal genaamd "easy-going" delen, maar niet de banden.


Garantie is permanent ongeldig op apparatuur als flagrante misbruik, natuurrampen, wat resulteert in schade aan apparatuur, Berging titel, die wordt gebruikt in corrosieve omstandigheden of extreme vochtigheid.


Garantie is permanent nietig op apparatuur wanneer geen regelmatig onderhoud is vastgelegd door VIMAR geautoriseerde dealer.

Garantie dekt geen onderhoud, met inbegrip van maar niet beperkt tot smeerolie vet en olie, filters, of kleine aanpassingen, of alle items die blijk geven van verwaarlozing, overbelasting, misbruik, ongeluk of onvoldoende onderhoud. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de apparatuur te handhaven overeenkomstig de aanbevolen schema VIMARvan "onderhoud", zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing.


Industriële batterijen en laders die regelmatig kopen van VIMAR zullen de voorwaarden van de fabrikant vervoeren.

Met uitzondering van de verwijdering van defecte onderdelen en vervangende onderdelen geleverd door VIMAR, komt de garantie voor een onderdeel of apparatuur te vervallen als een poging wordt gedaan door iedereen te wijzigen, te herstellen, demonteren of extra onderdelen of apparaten toevoegen aan de truck zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van VIMAR.

Voordat garantie kan worden beschouwd, moet een garantie registratie en installatie vorm worden voltooid en ontvangen doorVIMAR. Geautoriseerde dealer, lees de operationele & onderhoud secties van uw gebruiksaanwijzing voor het eerste gebruik te verkrijgen van de beste service van VIMAR .

Kunt u in aanmerking voor de aankoop van de volledige dekking of dekking van de extra bescherming voor maximaal een extra 2 jaar. Neem contact op met een geautoriseerde VIMAR dealer voor meer informatie.


VISSENBJERG aanvaardt geen RESPONSILITY of aansprakelijkheid voor incidentele, gevolgschade of speciale schade of voor verlies van winst of schade aan de handel of bedrijf, die uit de apparatuur voortvloeit.


Neem contact op met ons
Adres: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, China
Telefoon: +86-571-8195 2852
 Fax:+86-571-2886 0635
 E-mail:info@vimarforklift.com
Vissenbjerg vorkheftruck Co., Ltd
Share: