Vissenbjerg vorkheftruck Co., Ltd
Productcategorie

  Vissenbjerg vorkheftruck Co., Ltd

  Toevoegen: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, China

  Tel: +86-571 8195 2852

  Fax: +86-571 2886 0635

  E-mail: info@vimarforklift.com

  Website: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Reach Trucks opstaan

Reach Trucks opstaan

FUNCTIES Vimar biedt reach trucks met zetel of stand-on. Voor seat bereiken vrachtwagen, het laadvermogen is van 1.2-2.0T, en voor stand-op bereiken vrachtwagen, het laadvermogen is van 1,5-2.0T, die aan verschillende toepassingen. Afgezien van zijn uitstekende prestaties is de reachtruck ook zeer...

FUNCTIES

Vissenbjerg biedt reach trucks met zetel of stand-on. Voor seat bereiken vrachtwagen, het laadvermogen is van 1.2-2.0T, en voor stand-op bereiken vrachtwagen, het laadvermogen is van 1,5-2.0T, die aan verschillende toepassingen. Afgezien van zijn uitstekende prestaties is de reachtruck ook zeer zuinig. De reach-vrachtwagens worden gebruikt waar de ruimte is beperkt of waar zware lasten moeten worden geladen om te hoge hefhoogte.

HOGE PRODUCTIVITEIT

Zowel AC en DC systemen worden geleverd as eisen van de klanten voor zetel vrachtwagens bereiken. CURTIS tot multi-functioneel instrument, samen met de Multi monitor bieden informatie en functie input aan de exploitant om optimale prestaties gemaakt.

COMFORTABELE BEDIENING

Het ontwerp van de state-of-the-art besteedt veel aandacht aan de cabine. De exploitant compartiment bevat controles voor hydraulische functies, richtingscontrole, hoorn, verlichtingssysteem en handrem, allemaal binnen handbereik.

BETROUWBAARHEID

Drie onafhankelijke remsystemen worden geleverd. Het hydraulische systeem is volledig programmeerbaar, omarmen van eenvoudige lineaire potentiometers. Weids uitzicht mast biedt beter zicht aan de bestuurder.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Station en elektronica dekking kan snel en eenvoudig worden opengesteld voor werkzaamheden aan en onderhoud werk. Er is gemakkelijke toegang tot belangrijke onderdelen. Alle motoren, drive versnellingsbak, pompen, remmen en besturing zijn gemakkelijk te bereiken.


Met sterke ondernemingszin, is VISSENBJERG altijd gewijd aan het leveren u hoge kwaliteit stand-up-reach trucks van TCM, Hangcha, Heli, VEU en Unicarrier. Onze leveranciers, gelegen in China, is ook in staat is te bieden u opstaat reach trucks van kroon, Hyster, Hyundai, BT, en het EP.

VISSENBJERG staat bekend als een van de meest geloofwaardige en professionele stand-up vrachtwagens fabrikanten en leveranciers in China te bereiken. We hebben ons merk onder die wereldberoemd dergelijke merken. Bovendien is de prijs van onze stand-up reach trucks gemaakt in China niet duur, welkom om ons te contacteren.

Hot Tags: stand-up bereiken vrachtwagens leveranciers China, fabrikanten, merken, prijs, gemaakt in China, staan op reach trucks
Next:
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: Shangcheng, District, Hangzhou, Zhejiang, China
Telefoon: +86-571-8195 2852
 Fax:+86-571-2886 0635
 E-mail:info@vimarforklift.com
Vissenbjerg vorkheftruck Co., Ltd
Share: